Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er bange for at jeg aldrig bliver forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige 14 år

Det er også helt okay ikke at være vild med nogen eller synes at nogen er attraktive. Piger kan godt have en tendens til at presse hinanden til at “Man skal kunne lide nogle, ellers er man mærkelig” Men det er helt forkert. De piger er bare usikre og har brug for at nedgøre andre for at få det bedre selv. Trust me. Det er helt normalt at man ikke er vild med nogen, ikke bare i din alder men i alle aldre. Måske kommer det på et tidspunkt, og hvis det ikke gør er det også okay. Du er okay, du er helt normal og det du føler er helt normalt. Fokuser på de ting du kan lide at lave og nyd livet. Det hele skal nok gå og du skal nok få et godt liv.
Knus

  • Blomsterpigen, Pige, 16 år

Kære pige på 14,
Jeg er selv snart 16 år, og har haft de helt samme tanker:) Jeg ser bare tiden an, og prøver ikke at tænke for meget over det, for det skal nok komme<3 Uanset hvad, så er der intet forkert i, hvad DU føler!
Håber svaret kan bruges:)

  • Anonym, Pige, 15 år

Kære du
Det er helt normalt det som du føler! Det skal du huske på
Det vil ske på forskellige tidspunkter, for alle forskellige mennesker, og du skal skam ikke frygte at være alene!

Det kan sagtens være at du bare møder din eneste ene på uddannelse eller sådan noget, bare du er åben om at møde nye mennesker <3

  • Mig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat