Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er bange!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej, det kunne være du måske skulle få taget en seriøs snak med dine forældre om det, så I kunne få det tjekket hos lægen, bare for at være sikker? håber du finder ud af det<3

  • 345, Pige, 12 år

Hejsa! Jeg ligger mærke til at du skriver, når der kommer mange mennesker. Sker det også på andre tidspunkter en Juleaften? Hvis det gør -KAN- det være noget Autisme/adhd/add osv.

Måske skal du prøve at have et rum eller noget hvor du kan gå ind for dig selv. Hvis det begynder at blive slemt, husk også at drikke vand eller andet væske.

Jeg har ikke nogle direkte tips, men jeg tror bare det er fordi du føler dig presset/stresset.

Nu skriver jeg jo det her den 25 december, så i år kan du nok ikke bruge det, må jeg håber du havde en god jul, og det ikke blev så slemt.

vh En person

  • Anonym, 16 år

Hej!
Jeg bemærker at du skriver at det sker når du omgåes med mange mennesker. Sker dette kun juleaften eller er det noget der ofte opstår i din hver dage?

Hvis det også sker i offentligheden omkring mange mennesker, kunne det være noget angst. Jeg har selv en veninde der har det meget svært ved at omgåes med mange mennesker. Hun har social angst.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat