Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er bange

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Hele klassen kommer ikke til at vide det tro mig det ville de voksne ikke fortælle. Ved godt det ik var så meget jeg svaret på håber det er okay:)

  • Lol, Pige, 15 år

Syntes det en god ide med en undskyldning, og prøv måske så i fremtiden at bære rundt på en lektie bog hvor du skriver de lektier du har for ned så skal du bare åbne den hver dag og se hvad du har for og hvornår der er afleverings frist,
Prøv også at snak med dine forældre om hvad der stresser dig af😊

  • Pige på 14, Pige, 14 år

Hej
Bare sig det som det er, ved godt det kan være svært. Men hvis du generelt laver dine ting, og aflevere det til tiden. Samt møder til tiden, og er klar til timerne.
– burde der ikke være noget stort i, at du lige har haft glemt at aflevere noget på matematik fessor 1 gang.

Og hvis dine lærer og/eller forældre spørger hvordan det kunne være. Så fortæl dem, at du synes der mange ting du skal som så gøre du bliver stresset. Og glemmer at få lavet dine lektier, hvis der er mange af dem.
– så tænker jeg de nok skal finde en løsning, med dig og dine forældre.

For tro mig, har selv stået i den situation. Men har altid fået lov til at aflevere det 1 dag senere, eller lave lidt mindre end de andre. Og hvis det noget jeg har haft svært ved, har de bare sagt prøv at lave dem. Heller det end at springe dem over.

Har altid fået afvide, sig til hvis det bliver for meget. De vil heller end gerne hjælpe – især hvis man normalt aflevere sine ting til tiden, laver sine ting og møder til tiden.

Vh C

  • C, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat