Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

JEG ER BANGE!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er ingen der kan Lide ham

  • 000, Dreng, 13 år

Jeg kan berolige dig med, at chancen for at Rasmus Paludan får stemmer nok er meget, meget lille! Og selv hvis han blev valgt ind, vil han ikke få sin politik igennem. Det er er sådan i folketinget, at for at en politiker kan gennemføre en lov eller stramning, kræver det, at nogle af de andre partier vil støtte ham. Og det er der på nuværende tidspunkt ingen der vil. Så der er intet at være bekymret for, selvom jeg godt kan forstå du er det, når han siger så tarvelige ting og er meget fremme i medierne. Men når alt kommer til alt, så har/får Paludan ingen magt uanset hvor meget han provokerer.

  • Anonym, Pige, 18 år

Jeg kan sket ikke forestille mig hvordan du har det, men chancen for at Rasmus for stemmer nok er meget lav. Folk gik meget over til ham i starten og sådan, men efter noget tid har de også fundet ud af hvad det er at han virkelig vil og sådan noget. Jeg har snakket med min far om Rasmus og alt det han siger fordi vi kender nogen der ikke er født danskere… han siger at man skal have mindst 2% af et eller andet for at man har muligheden for at kunne blive valgt ind. Rasmus var på 4, et eller andet % men han faldt ned på 2,4% eller sådan noget. Så selv om det er svært at berolige sig selv, eller det tror jeg det er. Så bare prøv

  • mig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat