Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Social angst??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey,
Jeg kender virkelig godt følelsen og har haft det på præcis samme måde. Jeg er også begyndt at få det mere og mere ubehageligt med at gå i skole, fordi jeg føler jeg skal live op til noget og at jeg altid skal være det andre vil have.
Nu ved jeg ikke om du går i 8. Eller 9., men jeg går selv i 9. Og skal starte på gym efter sommerferien. Hvis du også skal noget nyt efter sommerferien, så bare prøv at hold ud indtil da – ligesom mig.
Hvis du kun hår i 8. Og stadig har et pr mere, skal du selvfølgelig gøre noget for st få det bedre. Måske du har en veninde du er tæt med fra klassen, som du kunne hænge ud med eller snakke med om dine følelser?
Jeg har ikke rigtig nogle råd som sådan, men jeg tænkte bare det kunne være rart at høre at du ikke er den eneste<3
Bedste hilsner mig

  • Asta, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat