Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke nok venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa,
Jeg ved ikke om min besked kan hjælpe dig.
igennem et helt skoleår blev jeg og en gruppe af mine andre veninder ramt af mobning. Jeg havde det rigtig svært, men jeg turde ikke at fortælle det til nogen, heller ikke min mor, fordi jeg var bange for at hun ville tænke at jeg fejlede og jeg skammede mig så enormt meget fordi jeg følte at det var min egen skyld. Det endte dog med at jeg tog mig mod til ligeså stille at fortælle hende det og hun endte med virkelig at kæmpe for at det stoppede, hvilket det også gjorde.
Det jeg prøver at fortælle dig er at du slet ikke skal bekymre dig for om din far vil blive skuffet over dig😊 Du er hans søn og han elsker dig over alt på jorden og selvom at du er nervøs for om han vil blive skuffet over dig fordi du ligesom du udtrykker ikke har lige så mange venner som din storebror, så vil han ikke kunne lide dig mindre af det❤️
Håber inderligt at mit svar kan hjælpe en smule!🤗🌸
De varmeste tanker fra mig

  • Anonym, 16 år

Hej dreng 13 år

Du skal ikke prøve at være venner med flere hvis du har nogen gode venner og der ikke er nogen der mobber dig. Jeg synes du skal tage en snak med din far, fordi han ser måske slet ikke på tingende ligseom dig. Det kan være din far bare vil havde du føler dig god nok som du er og har det godt med dem du omgås med.

Håber det løser sig<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg syntes at du skal være sammen med dem du har lyst til og være venner med dem du har lyst til men hvis du gerne vil være bedre eller få flere venner så snak med dem, skriv til dem men du skal også lige huske på noget din far elsker dig som du er ❤️🌹🌸

Håber mit svar kunne hjælpe

  • Jeghjælperhvorjegkan🙂, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat