Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvornår ved man at det vil holde resten af livet

Jeg har været sammen med min kæreste i over 8 måneder.

Hvornår ved jeg at vi holder hele livet,

vi siger ofte at vi aldrig vil gå fra hinanden.

Men hvornår ved at vi aldrig går fra hinanden?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Det er så sødt i har været kærester så længe. Når man er så forelskede som du og din kæreste er så vil man aldrig skilles fra hinanden…. men man ved aldrig om det vil ende så mit bedste råd er at nyde det…. Lad vær at tænke på det og nyd din kæreste og sige forhold. Det for sødt det her !!! Ihhh

  • Sara, 14 år

Lad vær med at tænke på hvad der sker i fremtiden det ved ingen. Nyd hende nu og sig du elsker hende. Jeg troede også jeg skulle være sammen med min eks hele livet. Men det skulle vi så alligevel ikke

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det ved man faktisk heller aldrig, men det ville jeg slet ikke bekymre mig om, hvis jeg var dig. Nyd i stedet, at du har en sød kæreste lige nu. Ingen ved, hvad fremtiden vil bringe og det er nok også godt nok.

  • Anonym, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat