Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan tager jeg første skridt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg synes at du måske kan starte med og fks på snap bare sende streak det gjorde jeg ivertifal i starten da jeg kunne lide nogen men så kan du lige så stille begynde og skrive mere du kan jo også bare såndan et eller andet hvad laver du eller ja du kan jo starte lidt stille og roligt ud:) håber det hjalp

  • D, Pige, 11 år

Begynd at sende billeder og spørg ham hvordan han har det, og begynd på nogle flere samtaler om hvad han måske laver eller sådan noget

  • sch, Dreng, 16 år

Hej søde,
Det ikke dit udseende som tæller, men din personlighed. Hvis han ikke gider dig, fordi han ikke synes du køn nok, så han hellere ikke den rette for dig. Den rette er ligeglad med hvordan du ser ud.

Synes du skal kaste dig ud i det. Prøv evt at send en sjov video til ham på instagram, hvis han reagere på dem, kan det være med til at bryde iseen, og starte en samtale 😊

Held og lykke.

  • A, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat