Brev

Hvordan springer jeg ud?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er selv også lige sprunget ud som homoseksuel. Da jeg sagde det til mine forældre tog de det fint. Hvis du har en følelse om at de bliver sure på dig. Så synes jeg at du skulle sige det til dem, de finder jo alligevel ud af det på et tidspunkt. Du skal ikke være nervøs for at sige det. Du skal bare gøre det. Jeg tror de tager det fint. Det kan jo også være at de har haft en mistanke om det.🙂

  • B, Dreng, 11 år

Hey, lesbisk pige her.
Det kan være en god ide, at tjekke hvordan de har det med homoseksuelle først. Det kan være du allerede ved det, men hvis ikke, kan du foreslå i ser en serie sammen, hvor der er homoseksuelle i, eller du kan bringe det op på en diskret måde.
Det kan hjælpe med at vide, om du burde sige det til dem. Jeg er selv springet ud til alle, og det var svært men er glad for jeg gjorde det. Husk, at dine forældre kan have svært ved det i starten, for de skal jo lige venne sig til det, ligesom du nok også skulle da du først opdagede at du havde det sådanne som du har det. Held og Lykke, og du skal vide, at uanset hvad de siger, så er du helt normal og du fortjener at elske lige hvem du vil.

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg forstår dig rigtig godt! Og mange tænker sådan inden de springer ud. Der er det bare vigtigt du er ærlig for dig selv. “ er mine forældre typen som har noget imod det” tænk over hvordan de snakker om det? Hvis nu dine venner er det. Hvis du ikke føler dig klar skal du heller ikke sige det, måske man også skulle vente til dig og din kæreste har været sammen i god tid? Men måder man kan sige det på. 1: få det sagt og have en god samtale om det 2: sige det lige ud og sige man bare skulle have det ud men ikke noget man vil tale meget om, for det kan godt blive alavet 3: bare tage din kæreste med hjem og sig det😂ønsker dig held og Lykke❤️

  • Gay dreng, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat