Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvordan siger jeg det

hej jeg er en pige på 11

jeg er biseksuel og jeg ved ik hvordan jeg skal sige det.

jeg er bange for hvordan mine forælder vil tage det.

og jeg har brug for at sige det til dem.

lige nu er det kun min bedste ven og min kæreste der ved det.

og jeg ved ik hvad jeg skal gøre eller sige.

kan i hjælpe??

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

HEJ! Jeg er en pige på 13 år. Jeg er selv bi og har ikke sagt det til min far endnu. Jeg ved at det kan være svært, men husk at de vil elske dig lige meget hvad. Det er heller ikke nødvendigt at sige noget om det hvis du ikke har lyst, men hvis du virkelig har brug for det, så kan du måske sige det på et tidspunkt hvor du er alene med dine forældre. Du kan gøre samtalen lidt mindre underlig ved bare at spørge: “Hvad syntes i enlig om lgbt?” Eller “I vil støtte mig uanset hvad ikke?” På denne måde siger de selvfølgelig “Ja, vi vil støtte dig uanset hvad” Håber at jeg kunne hjælpe <3

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat