Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan for man en kæreste

Hej jeg er en pige på 13 år.

Jeg vil mega godt have en kæreste

og mange i min klasse har fået en kæreste.

Jeg ved ikke hvordan man så får en kæreste

Nogle gode råd til at få en kæreste?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13, Jeg kender selv alt til det fra da jeg var på din alder, dog hvor jeg står nu syntes jeg ikke det noget man skal stresse med, det kommer helt naturligt og kommer for alle.
Så mit bedste råd er faktisk at give det tid, selvom det lyder virkeligt nederen, men grunden til det er, at jeg syntes man skal finde en man inderst inde kan lide og har følelser for. så hvis du har den følelse for en dreng, så spring ud i det og sig hvordan du har det.

  • O, Dreng, 17 år

Jeg synes at du har vendt tankegangen lidt på hovedet. Man får ikke en kæreste fordi man gerne vil have en kæreste. Man bliver kæreste med et menneske, fordi man kan lide dem og gerne vil være sammen med dem. Det lyder heller ikke særligt romantisk, hvis du siger til en dreng at du gerne vil være kæreste med ham fordi du bare gerne vil være kæreste med en eller anden. Så for at svare på dit spørgsmål får man en kæreste ved at møde en man godt kan lide, snakke med dem og lære dem bedre at kende, blive romantisk interesseret i hinanden og blive enige om at man er kærester.

  • b, Dreng, 16 år

Det kommer når du mindst venter det. Jeg er 15 og har aldrig som i aldrig haft en kæreste eller været tæt på…

  • Sara

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat