Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvem skal man hole jul ved

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Snak med dem om, om hvem de skal holde jul med

  • Anonym

Jeg kan virkelig godt forstå dig. Jeg er selv skilsmissebarn, og har også haft det svært med sådan nogle ting, og følt at jeg skulle sørge for at mine forældre ikke var kede af det eller følte sig ensomme. Det bedste råd jeg kan give dig er, at gøre præcis hvad du selv har aller mest lyst til. Dine forældre forventer nok ikke at du “passer på” dem, og de ønsker nok også at du gør hvad du helst vil.
Jeg håber jeg kunne hjælpe lidt, og håber det løser sig<3

  • anonym, Pige, 15 år

Hej jeg har selv skilte forældre men jeg har været det siden jeg var 6år. Mit råd til dig er at spørge dine forældre om hvad du skal gøre eller som jeg gjorde spørg dem om i kan holde jul sammen og det sidste råd er følge dit hjerte ikke hjernen

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat