Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad gør jeg forkert

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kan du mærke det hele bliver for meget, må du tænke på om det er det rigtige ,

  • Meme, Pige, 13 år

Hej.
Det lyder som om at det ikke går særlig godt i jeres forhold længere, det er helt normalt og de fleste har prøvet det, nogle slår op og med andre bliver det bedre.

Jeg ville foreslå at i tager en alvorlig snak sammen om hvad er det enlig i bliver uvenner over? Og hvordan skal i håndtere det? Hvem føler han skylden ligger på? Forklar hvad du føler.

Det er altid vigtigt at tale sammen når man er i et forhold og gerne vil have det til at fungere. Jeg ønsker jeres forhold alt det bedste.

  • Bsbw, Pige, 17 år

hej snak med din kæreste om det og du føler at du gør alt forkert og at du føler at du er ved at miste ham håber du får det beder

  • Anonym, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat