Brev

Hjælp til Windows

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er en dreng på 12 og jeg ved en masse om computere, hacking, programmering og den slags jeg vil prøve at svare på dine spørgsmål så godt jeg nu kan. Undskyld hvis der er stavefejl eller hvis der mangler store bogstaver og punktum 🙂

1.
Hvis du er logget ind på din computer kan din skole teknisk set nok se det meste af hvad du gør på din pc. Men det kan jeg næsten garantere dig for at de ikke gør, for hvorfor skulle de overvåge dig. Det har de ikke nogen nogen grund eller interesse i. Hvis du stadig er lidt bange/nervøs for om de overvåger dig kan du jo logge ud når du er færdig med dit skole. Hvis du har problemer med det kan du spørge dine forældre eller en ven som ved det👍

2.
Yahoo er IKKE en hackingmaskine. Det er en søgemaskine ligesom Google hvor du kan søge på internettet. Du burde kunne ændre din søgemaskine til at være Google i dine chromeindstillinger, det er også der hvor du kan slette din sygehistorie men det kommer jeg til om lidt 😀 Hvis det ikke dur kan du søge på YouTube og prøve at finde ud af at ændre det. Men der sker ikke noget ved at bruge Yahoo.

3.
Som jeg sagde før bliver du ikke hacket af at bruge Yahoo det er bare en hel normal søgemaskine ligesom Google 🙂
Og forresten er Chrome og Google to forskellige ting. Chrome er din browser det er den du åbner for at bruge søgemaskinerne du kan også søge med foreksempel Yahoo eller bing som er to andre søgemaskiner. Google er en søgemaskine 😀 det er lidt svært at forklare men håber det giver mening.

4.
For at slette din historik skal du gå ind på Chrome trykke ctrl og h ned på samme tid så kommer du ind på din historik. Så trykker du bare (ryd browserdata) i Venstre side og derefter (ryd data) og så har du ryddet det hele. Du kan også bruge inkognito som er hvor du kan gøre det samme som normalt men dine cookies og din historik bliver slet ikke gemt 😀

Håber at det hjalp med dine problemer!
Hav en god dag🤩😁👍

  • En Random Dreng 😎 lol, Dreng, 19 år

Tryk ctrl + h for at kunne slette din historik:)

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej pige på 12 år.
Jeg tror absolut ikke at Chrome er et hackings program. På Chrome kan du slette din historik, ved at klikke på de tre prikker i højre øverste hjørne – tryk på se min søgehistorik, derefter skulle der nok være en knap hvor man kan slette sin historik.
Det er helt ok at være nervøs.
Håber du kunne bruge det til noget.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat