Brev

Hjælp! Super nervøs for at fremlægge!! ^~^ *~*

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Læs din analyse og dit højtlæsnings stykke højt for dig selv flere gange, tag tid på det hele og optag det. Hør så og find ud af, hvad er godt, hvad er skidt mht din sprog. Det hjælper altid, at man har følelsen af at være godt forberedt. Du må jo godt have det du skal sige med ind til den mundtlige prøve, hvis du har svært ved at tale ud fra få noter. Det fungerer godt, hvis man har tendens til at gå i stå. Så kan man kikke i papirende og komme ind i kampen igen. Hvis det er det, du gør, så sørg for det er overskueligt. Glem alt om dine tidligere fremlæggelser, de har ingen betydning for det du skal fremlægge om nu. Man er altid nervøs til prøver, sådan er det bare. Men hey, denne her kan du forberede dig på så det skal nok gå 😉 Held og lykke fra en som også snart skal op i mundtlig dansk!

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat