Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp i skolen

Hej vi er 2 på 15 og 14 år

Vi ordblinde og vi er de eneste i klassen

der er ordblinde og de andre mobber os

og vores lærer driller os me det

Hvad skal vi gøre?

Kh nogen på 15 og 14 år

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

De skal jo ikke mobbe og især ikke lærerne. Sig det til jeres forældre, så de kan skrive til skolelederen, eller snak selv med skolelederen!

  • Helloooo😇, 14 år

Jeg syntes helt sikkert at i skal snakke med skoleinspektøren selv eller sig det til jeres forældre så de kan snakke med ham/hende. Men bliv ved med at kæmpe det er mega sejt at være ordblinde hvis man kæmper med det. I skal bare tænke på jeres lære som en der er snot dum og lad som om han er to år så føles det nogle gange ikke så hårdt at få ting at vide.

  • En pige, Pige, 11 år

Jeg har også prøvet det før jeg er nemlig også ordblind men det beste at gøre er at gå op til skolelederen og fortelle det hele
Han eller hun skal nok kunne hjelpe jer
Held og lykke

  • Majs, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat