Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hjælp fæler mig ikke god nok

hej

jeg føler mig ikke god nok i min klasse

jeg sagde til min veninde at jeg tror folk bagtaler mig

og hun siger nejj de siger meget godt om dig

men for nogen dage siden bagtalte hun om mig til min veninde

og jeg er altid i skole pga er bange or vis jeg ikke er i skole tror jeg alle taler om mig

og det har sket ør hvor jeg ikke hvar i skole

og så talte folk om mig

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år
Jeg vil nok sige det til den lærer du mest kan stole på
9 årig pige

  • En ven, Pige, 9 år

Hej
Det lyder ikke særlig rart, og det lyder som om at det er noget du går og tænker rigtig meget over. Når du ved at folk snakker om dig, når du ikke er der, så synes jeg at du enten skal tage fat i den lærer som du har det bedst med og sige til ham/hende hvordan du har det. Du kunne evt. også vise dit brev du skrev til os. (Hvis i har en akt lærer på din skole så kunne det også være en god ide at tale med ham/hende)☺️

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej med dig – Det er rigtig godt du skriver herinde og spørger om hjælp!

Det lyder virkelig ikke særlig rart det du oplever. og du fortjener ikke at blive bagtalt, det fortjener ingen!
Det første skridt kunne være at snakke med nogen om det, fx. en af dine forældre, en god lærer, en fra din familie – meget gerne en du stoler på og føler dig tryg ved.

Et lidt større skridt kunne være at få en af dine lærer til at snakke med klassen om bagtaleri. fx. Hvad bagtaleri er. Hvordan man kan undgå bagtaleri. Hvordan bagtaleri påvirker den der bliver bagtalt. osv

Iforhold til ikke at føle sig god nok, kan jeg virkelig godt forstå dig. Du er ikke alene, jeg tror at vi allesammen kan føle, at vi ikke er gode nok, og den følelse er virkelig ikke rar, men heldigvis er det noget man selv kan ændre på ved fx. at øve sig i at sige gode ord til sig selv om sig selv.

Her er nogle ord du kan minde dig selv om når du ikke føler dig god nok (det kan måske føles lidt mærkeligt i starten, men det er værd at prøve):
Jeg er god nok lige præcis som jeg er, og det kan ingen lave om på. Jeg er god nok, fordi jeg er mig. Jeg fortjener alt det bedste, bare fordi jeg er mig. Jeg er god nok ved blot at være mig.

Største krammer herfra – alt det bedste til dig – held og lykke

  • Kathrine, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat