Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp er trist hele tiden!?

Hej BørneTelefonen,

er begyndt at være trist hele tiden

der er ik rigtig nogen grund til det men det er træls

ved bare overhovedet ik hvad jeg skal gøre når jeg ligesom gerne vil være glad

vil være meget taknemlig vis i gad at prøve at hjælpe mig.

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Er der nogle ting som du går og tænker på eller er ked af? store som små? Hele tiden, eller kun en gang imellem? Selv små ting kan påvirke en rigtig meget, hvis det er hver dag, eller mange små ting på en gang. Prøv at skrive en liste over negative ting i dit liv, og så skriv hvor meget det påvirker dig fra 1-10, del dem op i 2 grupper, den ene med ting som du selv, eller med hjælp kan gøre noget ved, og den anden med ting, som du ikke kan gøre noget ved, og det aller vigtigste, snak med nogen om det, du ska ikke gå med den slags tanker helt alene, især når du kun er 11 år, du ska være glad og nyde din barndom, og at være teenager, når du kommer dertil. Og du ska ikke tænke på, at hvis du fortæller andre om det, så bliver de bare bekymrede for dig eller kede af det, ja, det gør de måske i starten, men så ka du få hjælp til at få det bedre, og så bliver i allesammen gladere (dig og din familie og venner), igen, du ska ikke gå med den slags helt alene, når du kun er 11 år gammel, og heller ikke voksne mennesker, alle skal bede om hjælp, og der er folk som gerne vil hjælpe en, men man bliver nødt til at fortælle dem, at man har et problem, de kan jo ikke læse ens tanker. Held og lykke.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat