Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Helbreds angst

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng
Jeg har haft angst i 4 år nu og har fået mange panikanfald, så forstår godt din stitoution.
Det der hjalp mig var en psykolog der nogenlunde fortalte hvordan jeg skulle håndtere angsten, det handler også meget om at kunne mærke din egen krop og vide hvornår nogle ting bliver for meget. Men der en ting du altid skal huske på, det er du dør ikke af angst og du får ikke epilepsi. Angst er ikke dødligt, det hele forgår i dit hoved, derfor skal du snakke med nogen, og lære hvordan du håndtere det. Håber du finder ud af det
KH Bambi

  • Bambi, Pige, 19 år

Selvom du måske ikke synes at hjælper i starten, eller af en grund ikke har lyst, måske fordi du synes at det er pinligt, eller andet så tag alligevel et smut forbi en psykolog. Hvis du altså føler for det.
Selvom du måske ikke føler at det hjælper i starten, så kæmp videre.
Der er altid lys for enden af en tunnel. Og alle har hver deres egen tunnel. Ligesom hjerner🤯🤗

  • Mig der har haft angst en gang, Pige, 11 år

Husk på at “Bekymringer stopper ikke de gode eller dårlige ting i at ske, det sker måske aldrig… Men de stopper dig blot for at nyde de gode!”

  • Digt maker! Ik mit eget btw, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat