Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hej

Hej jeg fylder mig meget tynd

og alle siger min krop er grim

14 år
Svar fra andre

Børn

Hej.
Du skal ikke lytte til dem, fordi du er smuk og skøn som du er.
Der vil altid være nogle, som prøver at hakke på dig, men du skal prøve at lade være med at lytte til dem. selvom det kan være svært, så prøv så godt du kan, fordi så bliver du også bedre til det. Men bare husk på at det tager tid at bliver HELT ligeglade, og ikke kun én dag:)

Tit vil det også være sådan at hvis nogle f.eks. kommenterer på din krop, er det fordi de også selv er usikre på deres krop. Husk det!<3

MVH os.

kys
og kram

  • Os, Dreng og Pige, 15 år

Du er god nok… du er som du er ❤️ Og DET ER MERE end god nok!

  • Sara, Pige, 14 år

F*** hvad andre tænker hvis du er glad og kan li din krop er der ikke noget galt. Dem der siger det kan nok heller ikke li deres egen krop. Men der er ingen ting galt med nogens kroppe de er alle forskelige men er alle smukke som de er

  • Mvh - M, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat