Brev

Har jeg angst?!?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey!😁
Først vil jeg lige sige at du skal snakke med nogen om det. Har du sagt til dine venner/veninder er du er bange for at du har angst?
Det andet er at du skriver du bliver bange for at have angst. At du bliver ked af det, og føler at du aldrig kommer ud af det igen. Jeg kan så næsten med hundrede procent sikkerhed fortælle dig at du skal nok komme over det. Jeg har selv haft angst i 2 år. Men du skulle have set mig set sidste halve år! Jeg havde angst for opkast, i really dont know why! Jeg tog hjem stort set hver dag, fordi jeg var bange for at nogen havde det dårligt! Det ønsker jeg ikke at nogen andre skal have det sådan! Derfor er det vigtigt at du snakker med nogen om det nu! (I stedet for om et år) Hvis det altså er angst, og du hjælper dig selv og siger det til nogen, kan jeg næsten med sikkerhed sige at du nok skal klare det!

Og husk
“Bekymringer stopper ikke de dårlige ting i at ske! Men blot for at nyde de gode!”

Held og lykke
Sorry det blev for langt
Hilsen pigen der kun har liiiiiidt angst/OCD tilbage!🥳🥳🥳

  • 🤓 Nørden🤓, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat