Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har det dårligt med at have klippet pandehår.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13.

Ja, jeg kender det godt? Man synes at det er lidt mærkeligt fordi det er jo enlig en lille ting og alligevel har man den der følelse.

Jeg synes at du skal acceptere at den er der og lave noget andet. Hvad med at du løber en tur? Det er bevist at man får det bedre når man er aktiv så det kunne være en god idé.

Hav det godt!

  • Snsnsnns, Dreng, 15 år

Hej pige 13 år

Jeg synes du skal vente lidt tid, og se om du kunne vænne dig til det og måske endda også blive glad for det. Hvis ikke kan du lave en aftale med din frisør(Sammen med din mor) og finde en løsning som du bliver glad for.

Håber det løser sig

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat