Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hæs hals

På vej til skolen

har jeg det egentligt normalt,

men når jeg er der

bliver jeg ret tit hæs.

Det irriterer mig

og jeg skal hoste en del.

Jeg er også ret tit snottet

og det her er blevet ved for noget tid.

Jeg er begyndt med at blive lidt nervøs for

at det er noget seriøst.

Nogen råd?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det lyder som om, at du oplever nogle symptomer, når du er i skolen, som kan være generende for dig. Det kan være en god idé at tale med din læge om det, da det kan være tegn på en allergi eller anden form for luftvejsproblemer. Din læge kan undersøge dig og give dig den bedste behandling for dine symptomer. Det kan også være en god idé at prøve at holde dit skrivebord og dine lærebøger rent og tørre, så du undgår at udsætte dig selv for støv og bakterier, der kan forværre dine symptomer. Husk også at drikke masser af vand og få tilstrækkelig søvn, da det kan hjælpe med at styrke dit immunforsvar.

  • 1887, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat