Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Had

Hej

Der er en af pigerne på skolen
som virkelig ikke kan lide mig.

Hun spreder falske rygter om mig
og sviner mig til
og prøver at få alle andre til at hade mig.

Jeg er bange for at jeg en dag er helt ensom og alene
og hun gør mig til grin.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Prøv at snakke med en af dine venner som du stoler på og så kan det være at de kan hjælpe dig med at finde ud af hvorfor hun sviner dig til

  • Simone, Pige, 14 år

“Most people’ll cut you open just to watch you bleed.”
– NF, Remember This.

Jeg synes, du skal sige det til en voksen. Det ville nok være det bedste. Som jeg skrev over dette, vil nogle mennesker bare gerne se andre lide. Det er måske derfor. I hvert fald tror jeg, det bedste ville være at sige det til den lærer, du synes er bedst til at få løst sådan noget. Hvis der ikke er nogen lærer, du synes kan gøre det, så sig det til dine forældre og bede dem om at kontakte hendes forældre. Hvis du ved, at det ikke vil hjælpe, skal du gå hen til hende. Husk at bruge girafsprog – lad være med at gøre så hun føler, du angriber hende, men tal om, hvad du føler og spørg hende, hvorfor hun gør som hun gør. 🙂

  • Davs, Dreng, 11 år

Spørg hende om hun har et problem med dig, og hvad det er….
Det kan jo være at hun selv har problemer…..

  • Pigen, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat