Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan ikke stoppe med at bide negle

Hej jeg er en dreng på 13 år

Jeg bider negle,

og det har jeg gjort i mange år,

det er træls fordi

at selvom jeg har fået usynligt neglelak

hjælper det slet ikke

Jeg er bange for at sige det til mine venner,

hvis nu de vil begynde at ikke kunne lide mig,

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej

Jeg er en pige på 14 år som også bider negle. Det er en helt enormt irreterne vane, som er svært at skille sig af med. Det er en ret hyppig vane og derfor også meget normalt at gøre men jeg forstår godt at det er trælst at have små korte negle.

Nogle tips jeg selv har brugt en masse er at når du begynder ar bide negle så bare sætte dig oven på dine hænder og ligesom stoppe dig selv. Et andet tip som jeg kan høre du også har gjordt gavn af, det med gennemsigtigt neglelak. Nogle gange kan det også hjælpe at file ens negle så man vender vanen af med at bide

  • K, Pige, 14 år

Tak for rådene 😉

  • Dreng, Dreng, 13 år

Hejsa. Jeg bed også negle da jeg var mindre, og havde rigtig svært ved at lade vær. Til sidst begynde jeg at tygge tyggegummi og det hjalp super meget. Eller kan du måske have en lille dimse ting. F.e.ks en stresbold af en art. Husk nu det er helt normalt og jeg kender super mange børn der gør det. PS. Nogle gange sker der det at du bare lige pludselig stopper med det og vanen forsvinder.

Håber det hjalp lidt xD

Hilsen pige på 13

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat