Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forelsket i en pige

hej jeg er forelsket i en pige (selv pige)

men jeg ved at hun er vild med en dreng.

og jeg er bange for at hun ikke er til piger.

og jeg vil ikke have at min mor og far ved det.

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde pige på 10 år.
I er stadig meget unge, og der er af den grund en rigtig stor mulighed for at hun ikke selv ved det eller er klar til at indse at hun også kan lide piger (hvis man antager at hun gør.)
Jeg er selv lesbisk og blev første gang vild med en pige som 11 årig, men var alt for bange for at selv indrømme det indtil jeg fyldte 14. Du kan altid tage en snak med hende hvis du har brug for det, ellers skal du bare nyde jeres tid sammen og se om nogle år når i er blevet lidt ældre og har bedre forståelse af hvem i er <3
Og husk at aldrig glemme dig selv i frygt for din familie – det gjorde jeg selv og jeg har været så ked af at gøre det. Men tror du det er utrygt at fortælle dem det så vent til du tør – intet skal nogensinde presse dig ud i at fortælle det, det er dit valg. Også lover jeg dig at når du bliver ældre og hvis du stadig gerne vil finde en sød pige at blive kærester med er der et trygt og rart homo miljø i Danmark og alt skal nok blive okay <3

  • Anonym, Pige, 18 år

Du vil ikek kunne lide mit svar, men sig INTET. Du skriver du ikke ønsker at dine forældre skal finde ud af noget, og du er usikker om pigen er interesseret i piger. Det er bedre at vente, eller måske håber at forelskelsen går over, og du en dag møder en anden pige i stedet.

  • Janus, Dreng, 16 år

du er 10 år, der er ingen grund til at blive romantisk involveret endnu, du kan bruge dette til at lære at forstå dig selv. det at hun er en pige er pisse ligegyldigt. det er dit eget valg du vil træffe om du vil forklare dine følelser for hende. fuck din far og mor du kan elske hvem du vil

  • anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat