Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler jeg mister lysten til min sportsgren

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej(:
Hvis du har mistet lysten syntes jeg du skal stoppe. Der er ikke nogen grund til at tvinge dig selv til at tage 30 høje knæløft eller lignede. Du kan altid starte til fodbold igen hvis du fortryder dit valg. Du kunne også vente til corona er ovre og se om du staid har mistet lysten når du er på en rigtig fodbold bane.
Hilsen mig

  • Mig, Pige, 16 år

Du har sikkert glemt hvor sjovt det er at være Messi

  • Anonym, Dreng, 16 år

det er meget normalt at miste lysten i en lille periode, når man har dyrket det i lang tid. Du får motivationen tilbage på et eller andet tidspunkt.

  • BavianRøv, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat