Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler at jeg bliver storked

Jeg føler at vær gang jeg slukker lyset på mit værelse at jeg kan se et omrids af en person uden for mit vindue,

og synes det er mega skræmmende og kan ikke sove

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det er sikkert bare en gren eller nogle udensdørs møbler. Husk på at der er et vindue i mellem. Jeg sover med et lille lys rundt om min dør, for jeg er lidt mørkerad. Men ellers så prøv at putte et sort lan/sengetøj over din vindueskarm

  • Dina, Pige, 12 år

Hej.
Jeg kan godt forstå, at du bliver bange og ikke kan sove. Selv har jeg oplevet rigtig mange gange ikke at kunne sove pga. af jeg følte der var andre personer i huset. Tit er det bare noget hjernen forestiller sig, så prøv at falde til ro ved for eksempel at høre musik eller læse i en god bog. Hvis ikke det hjælper, synes jeg du skal snakke med en person du stoler på eksempelvis dine forældre eller søskende. Og som de andre siger få et gardin eller nogle persienner, som kan gøre dig mere tryg, når du skal sove. Hvis der er tale om en reel stalker, skal du snakke med en voksen omkring det, så i sammen kan få ringet til politiet og løst det.
Håber du får løst problemet;)

  • Ukendt, Pige, 16 år

Hej pige, 12 år.
Jeg kan godt forstå at du syndes det er lidt skræmmende.
Men prøv at få skaffet gardiner som dækker, og måske en lille lampe som måske lyser lidt ( hvis du ik har det rart ved at ligge i mørke) prøv at sig til dine forældre at du føler at du ser et omridse af en person, det vil 100% gerne hjælpe dig med at føle dig tryg på din værelse.

Håber jeg kunne hjælpe

Mvh
Lkm

  • Pige, 12 år, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat