Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fodbold…. håndbold?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Gør det du har lyst, men husk på at det kan være hårdt i starten hvis du aldrig har spille håndbold før, specielt hvis du er vandt til at være rigtig god til fodbold, og du så kommer og er helt nybegynder. Men selvom det er en svær beslutning synes jeg klart du skal vælge det du har lyst. Hvis du vælger håndbold skal du bare vide at det er mega sjovt og du får mega gode venskaber ved det.

  • L, Pige, 14 år

Håndbold er noget af sjoveste så det skal du bare gøre altså lige nu sidder jeg her fordi jeg ikke må spille håndbold og jeg savner det så meget når du først eg begyndt kan du ikke stoppe så spark fodbolden væk og grib håndbolden

  • Håndboldspilleren, Pige, 13 år

gør vad du ville din træner bestemer ikke

  • Anonym, Pige, 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat