Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

flytning

jeg skal flytte til oktober

og jeg har boget i den i 8 et halv år

lige siden jeg var lille

hvad gør man vis man bliver ked af det

ikke at bo i den liglighed næsten hele mit liv

det kan godt være lidt skrammene

ikke at skulle bo der mere

tak vis i vil hjælpe mig

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

hej du jeg har selv prøvet at flytte fra et sted jeg har været hele mit liv men jeg ente med at være glad for at flytte jeg holder stadig kontakt med mine gamle bedste venner det synes jeg også du skal det er ok at være ligt bange det er jo føste gang og du skal prøve noget nyt men det skal nok gå der er al tid nogen der vil være sammen med dig så istedet for at være bange glæd dig til at prøve noget nyt og til at få nye gode venner😁❤✔💪😘

  • Sheena, Pige, 11 år

Hej. Jeg flyttede fra cirka 6 måneder siden og bor 30 min væk fra mine venner. Jeg forstår det godt, til at starte med kan det være svært men ikke du må ikke give op. Tænk på alle de gode ting der sker når du flytter, og hvis du ikke bor tæt på dine venner så bliver det måske lidt svært i starten, men du finder tid til at være sammen med dem, og du kan altid gå hen og kigge på huset. Det skal nok gå<3

  • A, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat