Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fake ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære du.

Du har sikkert ikke haft det super godt når de har kaldt dig alt muligt. Jeg er virkelig ked sf det sker for dig, og jeg håber du får en undskyldning. Hvis du føler dig tryg i at holde en pause fra dem burde du måske det?🫶🏼 Jeg siger ikke du skal. Jeg håber du forstår❤️

  • anonym, Pige, 12 år

Få sagt det til en voksen. Frygten for at blive drillet med at man snitcher er langt større end sandsynligheden for at man bliver drillet med at man “snitchede”. Det er i øvrigt latterligt at mobbere regner med at de både kan behandle folk dårligt og at de tilmed ikke siger det videre. Selvfølgelig siger man det til en voksen, hvis nogen opfører sig så dårligt over for en selv.

  • Anonym, Dreng, 21 år

Hej dreng på 13.

Jeg synes du skal ignorere din “ven”, og lege med nogen andre fx med de 4 andre venner du har.

Håber der hjælper!

Mvh

  • m, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat