Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hør her, hvis nogle siger du er svag fordi du tuder, så hvis dem et billede af Kong Frederik da han blev gift med Dronning Mary. Han tudede, og du kan sikkert finde flere billeder og videoer af Kong Frederik der tuder, og han er ikke svag – den mand er seriøs badass. Han har været med Sirius-patruljen og uddannet frømand (elite soldat).

Du er desværre ikke den eneste der føler sig alene og ensom, faktisk er det noget flere og flere både unge og voksne føler. Der er heldigvis hjælp at hente både via lægen, eller diverse grupper.

Da jeg var på din alder troede jeg også at jeg skulle være alene, men i dag har jeg nogle rigtigt gode venner, og selvom der er dage hvor jeg føler mig en smule ensom fordi studiet fylder, så er det ikke nær så slemt som før.

  • Anonym, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat