Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Hej jeg er en dreng på 13.

Jeg føler mig sygt alene, selvom jeg har venner jeg holder af.

Jeg føler at der ikke nogen der elsker mig

selvom jeg godt ved at der er nogen som elsker.

Jeg er fucking bange for at jeg skal være alene

resten af mit liv og den tanke mig sygt bange.

Jeg har ikke talt om det med nogen

fordi at jeg vil græde foran dem jeg kender.

Ellers tror de måske jeg er svag.

Jeg er så bange for at gøre mine forældre skuffede.

Pls Hjælp mig

Mvh Dreng på 13

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Du skal ikke være bange for at sige det til dine forældre jeg har altså også haft autisme og det er bare ret svært for mig venner at du ved det og jeg har også svært ved at få venner jeg plejer rent faktisk også min forældre til at stoppe den her klasse men jeg ved godt at det er mest handler om mig selv så det må du undskylde jeg vil bare sige at der er der har det svært

  • L, Pige, 9 år

Jeg synes, du skal tale med dine forældre alligevel.
Det er et problem, som man kan få hjælp til,og den skal du række ud efter.
Måske er det også en mere ekstentiel ensomhed, hvor du måske savner nogen mening med livet? Synes du skal prøve at snakke med din præst.

  • Anonym

Hør her, hvis nogle siger du er svag fordi du tuder, så hvis dem et billede af Kong Frederik da han blev gift med Dronning Mary. Han tudede, og du kan sikkert finde flere billeder og videoer af Kong Frederik der tuder, og han er ikke svag – den mand er seriøs badass. Han har været med Sirius-patruljen og uddannet frømand (elite soldat).

Du er desværre ikke den eneste der føler sig alene og ensom, faktisk er det noget flere og flere både unge og voksne føler. Der er heldigvis hjælp at hente både via lægen, eller diverse grupper.

Da jeg var på din alder troede jeg også at jeg skulle være alene, men i dag har jeg nogle rigtigt gode venner, og selvom der er dage hvor jeg føler mig en smule ensom fordi studiet fylder, så er det ikke nær så slemt som før.

  • Anonym, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat