Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg for sød

Hej.

Jeg er lidt bekymret om jeg nogle gange

er for sød over for mine venner.

Jeg siger ja hele tiden og hader at sige nej.

Der for er jeg blevet meget sårbar på nogle punkter

jeg ved ikke helt rigtig hvad jeg skal gøre

12 år
Svar fra andre

Børn

Hej 12 årige

Det er vigtigt at du gør det som du helst vil, fu skal ikke føle dig presset af dine venner, nogle gange siger man nej i livet, og det skal man gøre.

  • Sch, Dreng, 15 år

hej du. Jeg kender godt det med at hade at sige nej til sine venner. Man ville jo ikke være den “dumme” eller “kedelige” Men der er det vigtigt du husker at du skule kunne sige din mening. Hvis du måske snakker om det med dine venner er jeg også sikker på de ville forstå dig. Så er de også klar over at du faktisk ikke lige gider dit og dat. Jeg håber du kunne bruge svaret og du i fremtiden ikke ville føle dig presset til at sige ja 🙂

  • 1234, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat