Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg anmeldt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså jeg er ikke sikker på at når du er 12 år gammel, at du kan blive andmeldt, men ja, tag en snak med dine forældre omkring det. Vær åben.

  • F-pigen, Pige, 14 år

det er træls for dig håberdu for det bedre i livet

  • maria nielsen, Pige, 10 år

Hej pige på 12 år
Det er jo ikke okay at skrive pranks på folk men det er du jo nok klar over. Men jeg synes at du ikke skal gå at være bange for at du er blevet politianmelde. Men du kan ikke komme i fængsel eller noget lignende som 12, men snak med din lærer, hun/han kan sikkert hjælpe med det eller så bed en lærer om at sige undskyld til ham. Men jeg har også prøvet at lave en prank på en af mine venners far. Det gik heller ikke så godt det ente med at han sagde at han ville slå vores nummer op og skrive til vores forældre. Men håber du kan bruge mit svar. Og husk nu tro på dig selv. Hel og lykke.

  • pigen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat