Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er begyndt at blive lidt bange

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Snak med dine forælder om at du måske kunne gå til en psykolog. Har selv sådan nogle tanker få det sagt og snak med folk det hjælper ♥️trust me♥️

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej

Hvis du går hele livet og er bange for det er der en masse ting du kommer til at misse.Fx hvis der har været et stikkeri hos din frisør så kommer du aldrig i den frisør længere selv om de var mega gode. Kan du følge mig i det?

  • musen

kære pige på 14 har selv værret ret bange men er det ik mere her er nogen tips

1.snak med nogen det virkker det er ik løgn
2.nor du tænker på dig forstil dig en bil så put tanken hend på den så skal du bruge 1 minut på at finde ud af hvor den skal hend
3.lav en lang strej hvor der stå meget sandsynligt og i den anden næsten ingen sandsyndlig hed så sædt så sæd din tank og bag efter sådt ting som sandsynlighed for at du spiser aftens mad at du for madtematik lektier for og andre tin
4 se en god serie
5. ik vær alene vær ammen med venner
håpper det kan hjælpe

  • pigen der vil gøre alt for at hjælpe, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat