Brev

Er bange!

Hej

Min bedste veninde skal flytte hen i den anden side af landet.

Vi har været veninder i snart 8 år, men her på det sidste har hun opført sig som om hun ikke vil have noget med mig at gøre

Er bange for at jeg kommer til at miste hende, og at hun glemmer mig.

Hvad skal jeg gøre

hilsen anonym.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Snak med hende og sig hvad du føler. I kan jo aftale at facetime eller mødes engang i ferien. Hvis hun ikke vil dig mere af en eller anden grund er det jo hendes egen skyld. <3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej pige, 12 år!
Mit bedste råd er nok at snakke med hende. Sig hvad du føler for hende. Du vil gerne stadig holde kontakten, og er bange for at miste dig.👍
PS i har været veninder i snart 8 år, så er 100% på at hun ikke bare glemmer dig. Især hvis i er meget tætte. (Det lyder det som om…)❤️❤️
Håber du kunne bruge mit svar!😃😁

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej

Jeg kender den følelse alt for godt, mørk har hun det på samme måde som dig?
Hun vil måske miste kontakten hurtigere så det ikke er så svært når hun skal flytte.
Anyways prøv at snakke til hende, og sig hvad du føler, og måske kan i lave flere sleepovers eller hænge mere ud og have de sidste gode tider sammen. Og husk at i altid godt kan skrive/ft sammen.

  • K, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat