Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Druknet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 10 år du kan kalde mg nat det ikke mit rigtigt navn men ved svømning var det sådan jeg var ved at drukne vi var da for at have for første svømme timer havde vi lege time en bad bedseng jeg var næsten ved den anden side men så plusdeligt kunne jeg ikke mere jeg to mit sidste kraft for at svømme hen til en af mine drenge venner ( vi er 20 og har kun tre drenge ) og tog mine arme rundt om hans hals men der var en lære da så gad jeg ikke i vandet mere du må heller sige det til din lærer

  • nat, Pige, 10 år

Kære dig.
Det lyder som en virkelig ubehagelig oplevelse, jeg kan godt forstå du blev bange.

-Du kan eventuelt sige til læreren at du havde den oplevelse, og spørge om de vil holde ekstra øje med dig.

-Det er også en mulighed at sige at du ikke er klar til at komme på det dybe endnu. Og derfor kun svømmer på det lave vand.

-Hvis du skal ud på det dybe, kan du tage pladsen længst mod kanten. Så kan du hurtigt tage fat i kanten og hive dig op, hvis det skulle ske igen.
Håber du kan bruge nogle af rådene.

  • J, Pige, 18 år

Det er meget vigtig du siger det til de voksne eller noget fordi der skal jo ik ske dig noget:)

  • Anonym, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat