Brev

Drengen der pranket mig

Hej
Jeg er en pige på 14 år.

Jeg skrev med en dreng fra min klasse. Jeg har aldrig kunne lide ham. Jeg skrev med ham fordi jeg skylder ham en tjeneste.

Han skriver så senere på aftenen at han gerne ville have et handjob/blowjob. Jeg gider ikke så jeg siger nej det gider jeg ikke.

Vi bliver så enig om at han må røre mine bryster. Vi siger vi vil mødes efter skole er lukket. Jeg er meget nervøs fordi jeg gider ikke rigtigt at han skal røre mine bryster.

Så han spørge så om jeg ikke kan sende et billede til ham. Jeg tænkte han kommer alligvel til at se dem senere så hvorfor ik. Så jeg sender ham et billede. Jeg fortryder super meget fordi lige efter.

Skriver han så at det var en prank og han viser det til alle drengene over i skolen når vi kommer tilbage fra ferie. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg har ikke lyst til at komme i skole igen. Det bliver så pinligt.

Jeg håber der er en der kan hjælpe.

Knus Pigen der ikke vil i skole.

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Du skal sige det til en voksen med det samme!! Selv om han måske ikke sender det, eller hviser det er det meget slemt.

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg synes, at du skal gå direkte til dine forældre og så til politiet. Jeg kan faktisk godt forstå din tankegang, så jeg er ikke overrasket over du sendte det. Jeg synes bare også at du skal være helt ærlig over for dine forældre, fordi jeg er sikker på at de gerne vil hjælpe dig, istedet for du falder i endnu værre problemer.

  • Pige på 15 som vil hjælpe, Pige, 15 år

Jeg synes at du skal sige det til en voksen du stoler på

  • Pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat