Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er meget stressede

Hej

Jeg tænker at starte på praktik i plejehjem som en besøgven.

Jeg også tænker på at ringe til dem og spørge dem om det.

Men jeg er bange at de siger der er ikke nogle pladser tilbage.

Hvad skal jeg gøre? 🙁

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes du skal gøre det.jeg kender godt følelsen og det kan tit være rigtig svært.Men tit er det faktisk ikke så slemt du kan jo også skrive en ansøgning og give dem alså på papir hvis du syntes det er rare.

  • Anonym, Pige, 15 år

hejsa. syntes helt klart du bare skulle spørge og hvis der er ingen pladser kan du måske komme på en venteliste? og hvis ik hvad så? det har jo ik noget med dig at gøre. syntes helt klart du bara skal spørge.

  • Anonym, Pige, 16 år

Prøv at find plejehjemmets hjemmeside og se om du kan finde noget. Ellers så prøv at ring. Hvis det ikke er plads så spørg om du kan kommer på en venteliste eller se om der er plads på et anden plejehjem i nærheden hvis muligt ❤️

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat