Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Corona hjælp

Jeg er bange for jeg har fået corona

tør ikke at blive testet

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej,

Jeg er blevet testet! Jeg var heldigvis nigativ.
Jeg var også rigtig nervøs, men jeg tænkte hvis jeg ikke blev testet, så kunne jeg ikke ringe til dem jeg har været sammen med, så de kan holdes i karentæne. Så ville de jo være sammen med flere, og det kan ikke være godt. SÅ jeg tog mig sammen og sagde at jeg har symptomer og ville gerne testes. Jeg var vildt nervøs, men ja de andre folk siger, det hurtigt overtstået. Kvinden sagde at hun ville tælle til fem mens den der vatpind var inde i min mund. Jeg må sige de 5 sekunder, var overstået, ved et klips og jeg var overasket. Det er slet ikke så slemt!
Jeg synes du skal testes for din og andres sikkerhedsskyld!

Held og lykke
kh Pigen

  • pigen, Pige, 14 år

Hej! Jeg kan godt forstå du er bange hvor det! Jeg er selv blevet corona testet og i starten var jeg lidt nervøs for det. Hvis det fordi du er bange for det gør ondt eller ubehageligt så kan jeg sige at det ikke gør ondt! Det er måske ubehageligt i 2. Sekunder men så det overstået! Du burde blive testet hvis du er bange for at du har corona både for din egen sikkerhed men også for andres sikkerhed.

  • Anonym, 12 år

Hej! Jeg er blevet testet for corona og jeg lover dig, det er ikke så slemt! Det tager to sekunder og det er lidt ubehageligt men det er lynhurtigt overstået. Og det er vigtigt at blive tjekket.

YOU GO GIRL
DU KAN SAGTENS!

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat