Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Edderkopper

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Os mig. Hvis det er meget slemt kan du komme i terapi for det… Spørg dine forældre.

  • Anonym

Det du har lyder meget som fobi for edderkopper. Jeg er selv sygt bange for hajer, faktisk har jeg fobi, og det er helt ok. Jeg går til psykolog for at få det bedre, og det hjælper faktisk. Så jeg synes at du skal prøve at gå til en psykolog❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej søde pige ❤️ Jeg er selv bange for edderkopper men det skal nok komme til at gå 😊 Fik engang hypnose for det og det har hjulpet meget men det koster lidt penge. Du kan også få det til at gå væk ved at se din frygt i øjnene og prøve at komme tæt på en lille edderkop der måske er i et bur eller ude i naturen. Ville tro at det vil være nemmere for dig at gøre det med dem i bur, for så er du 100% sikker på at de ikke kan gøre dig noget (Det kan dem i naturen heller ikke)

Det skal nok gå væk med tiden ❤️

  • Pige, 13 år ❤️, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat