Brev

Bekymret

Kære BørneTelefonen

jeg er en pige på 13 år og har en mor der hele tiden græder der hjemme,

hvad skal jeg gøre, for jeg kommer i så dårlig humør af det hele tiden og jeg er bange for det er begrund af noget jeg har gjort😞😞

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Tak for at svare på mit delema (staves), jeg bor os sammen med min far, men han rejser bare rigtig tit så ja det er bare mest mig og min mor❤️. Jeg er virkelig glad for at du svarede mig og tusind mange tak for dit svar

  • Anonym, Pige, 13 år

Tusind mange tak for dit svar, jeg har lige snakket med min mor om det og hun siger det er fordi at hun har nogle problemer på arbejdet og skal snart have nyt. Er virkelig glad får jeg fik snakket ud med hende, det hjalp virkelig❤️❤️

  • Anonymt, Pige, 14 år

Hey det er okay! Alle børn oplever noget ubehageligt nogen gange. Det du har oplevet er også en ting som andre børn oplever derhjemme. Jeg har selv prøvet det før… det var meget træls, men til sidst søgte jeg hjælp hos nogen som jeg vidste at jeg kunne stole på! Det kan du også gøre. Jeg fik det faktisk bedre af det, og nu har min mor det godt! Du kan også snakke med hende? Spørg om hjælp! Fortæl hvordan du har det? Jeg har meget medfølelse, og jeg håber du kan bruge det til noget!❤

  • Ingrid, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Har du tanker som:
Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat