Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange om natten

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv haft det problem før et halvt år siden jeg kunne se killer clowns overalt hvilket gjorde mig ekstremt vange da jeg var rigtigt bange for dem ved mig plejer det at hjælpe hvis jeg ligger med min telefon eller hvis jeg vågner om natten så ligge og læse ik 2 sider mindst 10 sider så tænker din hjerne ik på aliens osv så tænker du på det der skete i bogen ( lad være med at læse en gyser ) det plejer at virke for mig håber du kunne bruge min hjælp ❤❤

  • Jeg hjælper, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat