Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange om natten

Dreng på 13

 

jeg har det med at blive bange om natten, for uhyggelige ting

 

men problemet er bare at jeg kommer til at tænke på nogle ting, som fx aliens og morder og alt muligt grimt som jeg så ikke kan få ud af hovedet igen, selvom jeg virkelig prøver og så ændre det altid med at jeg bare, ligger og ryster og er oppe til det bliver morgen

 

hvad skal jeg gøre håber i kan hjælpe mig ????

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv haft det problem hvor jeg helt seriøst hver nat satte mig ud i køkkenet i et hjørne så jeg var sikker på at intet kunne komme bagfra og så sad jeg ellers bare der hele natten indtil jeg knap nok kunne holde mine øjne åbne. Det der hjalp mig var at sove inde hos mine forældre. Der stod en foldemadras inde i soveværelset som jeg altid kunne ligge på gulvet og sove på når jeg blev bange. Måske det også kan hjælpe dig 🙂

  • Anonymous, 15 år

Jeg tænker nogen gange at der er noget på mit værelse men det er der jo ikke, mit råd det er, at have lys tændt måske ude i gangen eller i et hjørne på dit værelse og så tage en dyb indånding og tænk på at der ikke kommer mordere, spøgelser osv. Og så tænk på noget der gør dig glad, som dine venner, din familie osv, jeg håber du kan bruge det til noget ????

  • Ticko, 15 år

Jeg har selv haft det problem før et halvt år siden jeg kunne se killer clowns overalt hvilket gjorde mig ekstremt vange da jeg var rigtigt bange for dem ved mig plejer det at hjælpe hvis jeg ligger med min telefon eller hvis jeg vågner om natten så ligge og læse ik 2 sider mindst 10 sider så tænker din hjerne ik på aliens osv så tænker du på det der skete i bogen ( lad være med at læse en gyser ) det plejer at virke for mig håber du kunne bruge min hjælp ❤❤

  • Jeg hjælper, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat