Brev

bange for ting påvirker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige,
Jeg har prøvet det samme hvor jeg havde en frygt for en speciel ting hvor jeg sov inde på sofaen de fleste dage i noget tid. Grunden til at jeg kom over det var ved at tænke på noget sjovt eller noget godt ved tingen. Jeg ved det lyder lidt underligt, men hvis det fx var en edderkop kunne du jo prøve at overveje at den er bange for dig (som rent faktisk er rigtigt)😊

  • Mig, Pige, 12 år

Hey, jeg gar også prøvet det så jeg forstår det godt men en idé om at stoppe det er at prøve at sove et andet sted i noget tid også efter kan du jo så prøve at sove på værelset igen<3

  • Anonym, Non-binær , 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat