Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange for krig! :(

Jeg er virkelig bange for jeg dør eller der kommer en 3 verdenskrig pga. At der lige har været terror i Paris og alt det.

HJÆLP MIG:(

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej jeg ville bare sig at du skal ikke tænke på at der måske kommer teror i danmark efter at der har været teror i paris har der været top sikret i alle byer så hvis at du bliver ved med at tænke på det så tænk på noget godt som foreksempel is med flødeskum honninge kager med mælk og alt muglig godt

  • stuart, 10 år

Du skal overhovedt ikke være bange !!!!! Der sker intet når både store steder som rusland og america beskytter os så don’t worry my freind

  • Anonymous, Dreng, 14 år

Hej.
Det du skriver er at du er bange for krig i danmark, og der vil komme terror.
Jeg kan godt følge dit problem, og synes det noget dumt noget, men se på den lyse side, her i danmark har vi et meget professionelt anti terror organisation, som sørger for at holde danmark med lige, efter det der skete på krudttønden. I Danmark har vi også et meget stærkt forsvar som altid holder styr på Danmark både i luften og på jorden. Chancen er mindre end man forventer, dsv. at i danmark har vi et meget fredeligt land, og vi ikke har så mange katastrofer såsom, kæmpe jordskælv og lign.
Chancen er også for den 3 verdenskrig er meget lille, da vi i denne tid ikke kæmper for provinser, det vil sige, at hvis et land går i krig mod et andet land fx danmark, så vil USA, Frankrig, England og en masse andre lande hjælpe, og have vores ryg hele tiden, indtil krigen / kaosset er stoppet. USA, Frankrig og england er verdens stærkeste tropper og der ikke mange der vil gå i krig mod dem.
Men gerne skriv hvis du ydeliger problemer, og vil gerne hjælpe vidre!
Venlig hilsen mig :))

  • To, 1 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat