Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange for karakter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig!
Du skal slet ikke bekymre dig så meget om det. Jeg går selv i 9. klasse, så jeg forstår udmærket din situation. Hvis du gør dit bedste og laver dine lektier skal det hele nok gå. I sjette klasse skal du slet ikke bekymre dig om det. Der kan nå at ske rigtig meget før du skal til eksamen om tre år.
Jeg tror ikke der er nogen der overhovedet ikke er nervøse når de skal have test, men du skal huske på at så længe du gør dit bedste skal det nok gå.

  • Anonymous, 15 år

Hejsa pige på 12:)
Tag det roligt, for det første er der lang tid til eksamen, Husk at du altid kan få hjælp af din lære hvis der er noget.
Til en test… Ja… Bare slå noget koldt vand i blodet, tag dig god tid, der er ikke noget du skal være bekymret for. Trukket til den national test er bare at man skal tage sig god tid til den, det er ligemeget hvor mange opgaver du når, testen måler bare dit niveau… Det er ikke noget du skal være bange for bare Husk slå koldt vand i blodet og tag dig god tid
Håber det kunne bruges til noget;)

  • Anonymous, Dreng, 14 år

Hej pige på 12:)
Jeg har selv det problem men jeg gør det så godt jeg kan og så tager jeg det bare som det kommer og tager lige lidt længere tid om det

  • Poul, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat