Brev

bange for døden

hej alle samme.

 

Jeg er en pige på 12 år som her for tiden er blevet rigtig bange for at dem jeg elsker dør.

Jeg er også bange for selv at dø i en tidelig alder fordi der er så mange ting jeg magler at nå.

 

Nogle gange kan jeg bare finde på at sætte mig ned og græde helt vildt fordi jeg er bange, selv om jeg ved at dem jeg holder af er i live.

 

Hvad syntes i jeg skal gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej det er helt okay at føle sådan det gjorde jeg også men nu har jeg lært at leve i nuet og det skulle du også prøve ????????????

  • Mig m8n ven, 16 år

hej. jeg har det på helthelt heeelt samme måde. Jeg kan faktisk om aftenen og jeg ligger i min seng begynde at græde ved tanken. Jeg gik ned og sagde til mine forældre hvad jeg var bange for…

  • muusi, 13 år

du er en ung pige så du døre ikke snart og dine forældre dør først om lang tid så du skal bar gå i skole og få en mase venner og ik tænk på hvor når du eller nogen andre dør

  • pige 1001, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat