Brev

Bange for at være alene

Jeg er en pige på 10 snart 11

og jeg føler mig bange for at være alene

når jeg fx skal sove

selvom jeg ved mine forældre er der

jeg mistænker en mulig angst

og ved ikke hvordan jeg skal sige det til mine forældre

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Der er ikke nogen der ikke er bange for noget, og du skal passe på med at bilde dig selv ind at du har angst da det ikke er sikkert og det kan være du bære er bange for det men ikke har angst. Jeg har selv været bange for at være alene men er det ikke mer.
Så jeg vil tale med nogen om det det jeg synes at du skal prøve at sige det til dine forældre men vis du ikke er klar så tal med nogle du stoler på.
Håber det kan hjælpe🙂❤️

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat